Jaaaaaa!! Ik wil!

Voor een onvergetelijke unieke bruiloft

Jullie gaan trouwen!? Gefeliciteerd!
Wij helpen jullie graag om de mooiste dag van jullie leven nog mooier te maken met onze service.

Het organiseren van een huwelijksfeest is best een organisatie met veel keuzes, graag willen we samen met jullie deze weg bewandelen om hier uiteindelijk een huwelijksdag neer te zetten die precies bij jullie past en zoals jullie wensen.

Het neerzetten van bijvoorbeeld een mooie “stretch” tent met witte design meubels, verse bloemstukken, mooie verlichting waarin wij alle gasten voorzien van lekkere drankjes, classic fingerfood of een vijf gangen diner op locatie bereidt is om vervolgens de avond in te gaan met een saxofonist begeleid door een DJ of een band om de dag onvergetelijk te maken, dit is wat wij doen.

Neem contact met ons op en wij komen langs om uw huwelijksdag door te nemen om vervolgens een op maat gemaakte offerte op te maken.

Is een proeverij mogelijk ook? Zeker en gezellig als jullie langskomen, we zetten de wijn alvast koud!

Direct oferte aanvragen
Impressie

Zonder smaak geen sfeer.

Een kleine impressie van ons werk. Laat ons meedenken over de invulling van uw catering challenge en neem contact met ons op.

Contact

Wat mag het zijn?

Inspireer ons met uw behoefte voor de aankleding van uw persoonlijke of zakelijk event. Neem contact op telefonisch of via het contactformulier hier op de site.

Nu bellen