Catering en Events

Het resultaat van 15 jaar smaakmakende ervaring.

Al 15 jaar zijn wij trotse smaakmakers van grote en kleine event cateringen, intieme diners, businessborrels, live cooking venue’s en tuinfeesten en veel meer.
Vanuit onze HQ in Naarden gaan wij het hele land door om onze buffetten te serveren, de barbecue te laten roken, exclusieve diners op locatie te bereiden, om voor onvergetelijke privé feesten of bedrijfs- events te zorgen.

Door de jaren heen zijn wij inmiddels  gespecialiseerd in het verzorgen van crew catering voor diverse tv producties. Wij zijn een bekend vast gezicht voor productiehuizen als Warner Bros producties, Endemol shine, Fremantle, BNN/VARA, Talpa Entertainment Producties, EO en Blazhoffski.

Met trots hebben we mogen meewerken aan tv programma’s als het Songfestival, Lang Leve De Liefde, I Can See Your Voice,  Glow Up, Tik m Aan, Showcolade, Stilte AUB!, Project Rembrandt, Sta op tegen kanker, Laat op Vrijdag, Het Perfecte Plaatje, Maestro, Praat NL met me, Hollands Next Top Model, The Repair shop, The Big Escape, The Wheel, Car wars en nog heel veel meer.

Wij bieden diverse locaties aan als, De Grote Kerk in Naarden-Vesting, De Cool Classic Club, Wilhelminakerk Bussum, Werkspoorkathedraal of Paleis Soestdijk voor privé of zakelijke events

In juni 2021 is het zusje geboren van de Cateringfabriek in de vorm van de Partyverhuurfabriek, op www.partyverhuurfabriek.nl vind je al je spullen en meubilair om je event compleet te maken!

Impressie

Zonder smaak geen sfeer.

Een kleine impressie van ons werk. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend een offerte aan en start zo deze unieke culinaire reis die we samen gaan maken!

Kijk op www.partyverhuurfabriek.nl om je event of feest compleet te maken met diverse spullen en meubilair.

Contact

Wat mag het zijn?

Inspireer ons met jou behoefte voor de aankleding van je persoonlijke of zakelijk event.
Vraag nu een offerte aan via ons offerte formulier en we sturen deze zo snel mogelijk op per mail!

Nu offerte aanvragen