CATERING & EVENTS Eemnes

CATERING Eemnes aan huis of werk

Onze trendy en ervaren catering service uit Eemnes en omstreken helpt u bij het organiseren van een onvergetelijk privé feest of een geslaagd bedrijfsevenement en leveren daarin maatwerk en service in iedere catering of evenement.

De Cateringfabriek….klinkt als een grootschalige cateraar. Dat kunnen we ook als het moet, want we hebben inmiddels 6 jaar ervaring met tv producties van onder andere Life4you en de Tv kantine. Maar daarnaast bestaat onze service ook uit, tuinfeestenbruiloften , recepties en diverse buffetten. Ons doel is om met onze een persoonlijke en creatieve aanpak ervoor te zorgen dat u met een gerust hart uw catering aan ons over kunt laten.

Of kies voor één van onze andere buffetten of walking dinner die met grote zorg zijn samen gesteld. Ons doel is om een unieke beleving bij u en uw gasten achter te laten met onze catering service waarbij de absolute kwaliteit voorop staat. Ook kunnen wij de catering van uw bedrijfsrestaurant op ons nemen, Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op

Ontdek onze website en ervaar onze service, smaak en beleving van de Cateringfabriek!

Catering in Eemnes en omstreken

Impressie

Zonder smaak geen sfeer.

Een kleine impressie van ons werk. Laat ons meedenken over de invulling van uw catering challenge en neem contact met ons op.

Contact

Nog vragen of wensen?

VRAAG DIRECHT EEN OFFERTE AAN!