MENU VAN DE DAG
crewcatering
PRODUCTIE:
HELDER, Project Dans seizoen 2
DATUM: 30 APRIL 2025
LOCATIE: Theaterhuis de Berenkuil
LUNCHMENU
🥖 Luxe Zachte Broodjes
- Gesorteerd in wit & bruin
- Met sesamzaadjes, zonnebloempitjes, meergranen of naturel
- Van de warme bakker
🥯 Luxe Harde Broodjes
- Ciabatta’s, meergranen bollen en triangels
- Witte en bruine pistolets
- Vers afgebakken
🥪 Tosti’s
-
Casinobrood met tosti-grill
🧀 Plateau met Kaas
- Oude kaas
- Jonge kaas
- Brie
- Geitenkaas
- Vers gesneden
🥩 Plateau met Vleeswaren
- Rosbief
- Ham
- Gerookte kip
- Provinciaal gekruid gehakt
- Salami
- Vers gesneden
🥄 Mini Hoteleries (verpakt)
- Filet americain
- Ossenworst
- Leverworst
- Smeerkaas
- Hummus
🍯 Zoet Beleg (verpakt)
- Hagelslag
- Pindakaas
- Chocoladepasta
- Diverse soorten jam
🥗 Mini Salades
- Eiersalade
- Tonijnsalade
- Kipkerrie
- Zalmsalade
- Beenhamsalade
🥣 Soep van de Dag
-
Voorbeeld: Gado-gado soep
🍳 Warme Snacks
- Scrambled eggs
- Mini pancakes
🥛 Dranken
-
Halfvolle melk
DINERMENU
Indonesisch & Oosters Comfort
🥘 Gestoofde Kip Smoor
Zacht gegaarde kip in kruidige, lichtzoete smoor
🌱 Vegetarische Rendang van Jackfruit
Kruidig gestoofde jackfruit – vegetarisch én vegan
🥩 Indische Gehaktballetjes in Ketjapsaus
Licht pittige gehaktballetjes met zoete ketjapglazuur
🥦 Oosterse Groentemix in Kokosmelk
Seizoensgroenten in romige kokosmelksaus
🍽️ Tempeh Roergebakken met Sojasaus
Gekaramelliseerde tempeh met lichte sojaglans
🍜 Bami
Geurige noedels met groenten en kruiden
🍚 Nasi
Gebakken rijst op Oosterse wijze
🍃 Witte Pandanrijst
Gestoomde, geurige rijst
🍠 Zoete Aardappel Friet (optioneel)
Knapperige frietjes van zoete aardappel
🥒 Tafelgarnituur
Kroepoek, atjar tjampoer en gebakken uitjes