CREWCATERING

Geen goede productie zonder een goede crew catering

Wij zijn inmiddels gespecialiseerd in het verzorgen van crew catering op locatie na
15 jaar ervaring hierin te hebben.
Door al jaren de crew catering te verzorgen voor diverse productiehuizen en daarnaast evenementenbureaus van festivals in diverse studio’s en verschillende locaties kunnen wij snel, flexibel en meedenkend inspelen op de wensen.

Van espresso’s en cappuccino’s uit onze professionele koffiemachines met verse bonen, koelkast met diverse koude drankjes, crafttable met snoep, koeken, vers handfruit en chips tot aan lekkere diverse gevarieerde lunches en met in het bijzonder diners zoals een Italiaans of Indonesisch buffet.
Wij regelen alles van a tot z en meer.

Duurzaam werken en produceren staat bij ons hoog in het vaandel dus daar houden wij ook rekening mee tijdens een crew catering, plastic is 1980!

Diverse productie bedrijven hebben onze crew catering al ontdekt en wij hebben de catering voor diverse tv programma’s al verzorgt bijvoorbeeld van, het Songfestival, dagelijks voor Lang Leve De Liefde, I Can See Your Voice,  Glow Up, Tik m Aan, Showcolade, Stilte AUB!, Project Rembrandt, Sta op tegen kanker, Laat op Vrijdag, Het Perfecte Plaatje, Maestro, Praat NL met me, Hollands Next Top Model, The Repair shop, The Big Escape, Ondertussen in Nederland en nog heel veel meer.

Diverse studio’s als de Mediahaven, Central Studio’s, verschillende studio’s op het Mediapark, De Hallen, Desmet studio, Studio 33 hebben wij al over mogen nemen om de crew catering te verzorgen en is bekend terrein.

Productie huizen als; Talpa Entertainment Producties , Blue Circle, Towel Media, Blazhoffski, RTL Nederland, EO, Tuvalu, IDTV, Endemol, I Care Producties, IDTV, Warner Bros en de Coproducent hebben wij al voor mogen werken en nog steeds.

Direct offerte aanvragen
Impressie

Zonder smaak geen sfeer.

Een kleine impressie van ons werk. Laat ons meedenken over de invulling van uw catering challenge en neem contact met ons op.

Contact

Wat mag het zijn?

Jouw tevredenheid staat bij ons op nummer één.
Vragen of opmerkingen? Neem contact op met onze klantenservice

Klantenservice