Je eigen diner op maat gemaakt

RESTAURANT AAN HUIS OF OP HET WERK

Een hoogwaardig restaurant creëren aan huis of op het werk, dit is misschien wel het leukste dat wij vinden om te doen.
Of het nu gaat om een intiem gangen diner aan huis of op het werk, een 21 diner, een informeel sharing diner of een classy walking diner voor je bedrijfs event, Niets is te gek en alles kan.
Mooie passende gerechten gedekt op mooie dinertafels met lekkere stoelen onder eventueel een mooie tent regelen wij van a tot z.

Wij bieden twee soorten diners aan, een vier gangen diner of een sharing diner. Wij hebben alvast een wisselt menu samengesteld voor alle drie de diners en hier vanuit kunnen we het diner op maat gaan maken volgens jou eigen wensen en ideeën.   

Wij zorgen voor alle keuken spullen en attributen om het diner te bereiden op locatie werkend vanuit een tent of je eigen keuken. Het verzorgen van meubilair, verlichting, tenten, drankjes en de service(met een glimlach) doen wij allemaal.

Laat ons je wensen weten en wij zorgen voor een op maat gemaakt voorstel!

1

Vier-gangen diner – Genieten van een vier-gangen diner aan huis of op het werk, je eigen restaurant op locatie lees meer…

2

Sharing-diner – Een proeverij aan warme en koude gerechtjes verdeeld in drie gangen, een avond absoluut genietenlees meer…

2

Walking-diner – Een smaakexplosie van warme en koude gerechtjes geserveerd op plateaus, een culinaire reislees meer…

Impressie

Zonder smaak geen sfeer.

Een kleine impressie van ons werk. Laat ons meedenken over de invulling van uw catering challenge en neem contact met ons op.

Contact

Wat mag het zijn?

Inspireer ons met uw behoefte voor de aankleding van uw persoonlijke of zakelijk event. Neem contact op telefonisch of via het contactformulier hier op de site.

Nu bellen