Exclusive dining

Diner op maat

Exclusief dineren op verschillende manieren en verschillende stijlen die precies aansluiten op jou privéfeest of bedrijfsevent.
Wij bieden een totaaloplossing voor eten, drinken, locatie, styling en entertainment.

Ga voor een wat informelere sfeer voor een walking dinner en laat je verassen door diverse kleine warme en koude verfijnde gerechtjes of ga voor een “Italiaanse” sfeer met ons shared dining concept die bestaat uit een grote dinertafel vol koude en warme gerechten die iedereen deelt met elkaar of ga voor culinaire belevenis met een drie-, vier- of vijfgangen diner bij jou thuis of bedrijfsruimte uitgeserveerd en bereidt.

Wat het menu zal zijn is afhankelijk van jou persoonlijke wensen en het seizoen, onze chef-kok Steven Cooke stelt graag het menu samen geheel op maat gemaakt naar jou wensen.Naast lekker eten en drinken vinden wij het belangrijk om een mooie sfeer neer te zetten op hoog niveau met bijvoorbeeld mooi meubilair, goede dinerstoelen, mooi servies en glaswerk, zware kwaliteit bestek.Kortom is er veel mogelijk en zijn wij heel enthousiast om samen met jou wensen een unieke beleving neer te zetten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat ons je wensen weten en vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

1

Walking Dinner "Deluxe" – Wij zorgen ervoor met het walking dinner en onze service dat er een culinaire explosie plaats vind bij u thuis of lees meer…

2

Sharing dinner – Deel samen met je familie, vrienden of collega’s de lekkerste gerechtjes verspreidt over één grote diner tafel verdeeld in voor-, lees meer…

3

Sit down dinner – Dat is ons ‘Sit down dinner’, pak een stoel en ga lekker zitten. Een avond vol genieten met vrienden of collega’s is begonnen!lees meer…

Impressie

Zonder smaak geen sfeer.

Een kleine impressie van ons werk. Laat ons meedenken over de invulling van jou catering challenge en neem contact met ons op.

Contact

Wat mag het zijn?

Inspireer ons met jou behoefte voor de aankleding van jou persoonlijke of zakelijk event. Neem contact op telefonisch of via het offerteformulier hier op de site.

Nu bellen