Food & Drinx

Een tafel vol proeferijen

Deel samen met je familie, vrienden of collega’s de lekkerste gerechtjes verspreidt over één grote diner tafel verdeeld in voor-, hoofd-, en nagerecht en al deze proeverij aan gerechtjes vormen samen één groot diner.

Als start serveren we alle voorgerechtjes op tafel in kleine schaaltjes en op houten tapasplanken. Na het voorgerecht wordt alles uitgehaald en de hoofdgerechtjes geserveerd in kleine schaaltjes en pannetjes die door middel van rechauds op de tafels warm blijven. Nadat alle gasten voldaan zijn van het hoofdgerecht serveren we een zoete inval aan desserts en daarnaast nog een lekker kaasplankje.

Waar het menu uit bestaat is afhankelijk van het seizoen en je persoonlijke wensen. Het sharing dining diner serveren wij vanaf €35,- per gast.

Ook de aankleding van jou catering kunnen wij verzorgen en uiteraard is het verzorgen van ook de drankjes geen probleem, laat het ons weten via het offerte formulier.

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN
Impressie

Zonder smaak geen sfeer.

Een kleine impressie van ons werk. Laat ons meedenken over de invulling van uw catering challenge en neem contact met ons op.

Contact

Wat mag het zijn?

Jouw tevredenheid staat bij ons op nummer één.
Vragen of opmerkingen? Neem contact op met onze klantenservice

KLANTENSERVICE