adventure is out there.....

CATERINGFACTORY GOES TO EUROPE

Of het nu gaat om het herdenken van het verleden of het vieren van nieuwe creatieve prestaties.

Als cateringservice zijn wij ontzettend trots en vereerd om onze diensten te mogen leveren tijdens een historisch en gedenkwaardig moment: de 80-jarige herdenking van D-Day, 80𝐭𝐡 𝐀𝐧𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐚𝐫𝐲 op de American Cemetery Normandy.
Het is een bijzondere eer om deel uit te maken van een evenement dat niet alleen de heldhaftige opofferingen van velen herdenkt, maar ook de eenheid en kracht van mensen over de hele wereld viert.
Deze herdenking herinnert ons aan de waarde van vrijheid en de moed van degenen die hun leven gaven voor een betere toekomst en wij mochten daarbij zijn.

Te gast waren onder andere de Amerikaanse president Joe Biden en de Franse President Emmanuel Macron, vips waren onder andere Tom Hanks en Steven Spielberg samen met andere prominenten. Er werden ‘Légion d’honneur’ medailles uitgereikt aan veteranen, salute schoten gelost en fly-overs met gevechtsvliegtuigen gedaan. Crazy en mega indrukwekkend allemaal!

Daarnaast zijn we enthousiast om betrokken te zijn bij de productie van het televisieprogramma Destination X, dat net als wij, het belang van avontuur, ontdekking en samenspel benadrukt. In het buitenland opereren brengt unieke uitdagingen met zich mee, maar het is precies deze uitdaging die ons drijft.
Acht verschillende landen in twee weken tijd waar onze foodtruck is neergestreken en heeft staan draaien, een mega uitdaging die we met groot succes hebben weten te beëindigen uiteindelijk.
We zijn toegewijd om zowel de deelnemers als de gasten van dit evenement en programma te voorzien van hoogwaardige gerechten, met dezelfde precisie en toewijding als waarmee de geschiedenis wordt herdacht.

Met trots dragen wij op deze manier ons steentje bij aan dit uitzonderlijke moment in de geschiedenis en aan de creatie van een indrukwekkende televisieshow die mensen wereldwijd zal inspireren.

Once in a lifetime job(wie weet?) en absoluut eentje voor in de boeken!

Impressie

Zonder smaak geen sfeer.

Contact

Wat mag het zijn?