Onze diensverlening

Zorgeloos genieten op uw eigen feest

Een bedrijfsfeest, receptie, bruiloft, housewarming, klantendag, tuinfeest of andere feestelijke/zakelijke gebeurtenis kunnen wij voor met onze partyservice tot in de puntjes organiseren. Samen met uw wensen en budget nemen wij uw zorgen uit handen. Zorgeloos genieten op uw eigen feest.
Wij hebben voor u 9 arrangementen samengesteld zodat u kunt kiezen welk arrangement bij uw feestje past. Met deze arrangementen kunnen wij zo gepast mogelijk inspelen op uw specifieke wensen.

Mocht u toch dingen missen in deze pakketten dan horen we dat natuurlijk graag. De Cateringfabriek is flexibel en mee denkend en wij leveren maatwerk voor iedere catering. Uw bedrijf of huiskamer te klein? Geen probleem, dan nemen wij een party tent voor u mee. Vraag naar de mogelijkheden. Ook bieden wij de ideale locatie aan om uw feest of evenement te organiseren. Heeft u nog vragen of wensen dan horen wij deze graag en kunt u altijd contact met ons opnemen.

Direct offerte aanvragen
1

Tuinfeest – Zorgeloos genieten van uw eigen feestje in uw eigen tuin of andere omgeving. De hele avond hapjes en drankjes.

2

Bruiloft – Wilt u een chique, stijlvol, swingend, klassiek of modern huwelijksfeest met daarbij de gehele aankleding.

3

Receptie/ Borrel – Geen zorgen hebben over de de catering van uw receptie, house warming, opening van uw winkel of een gezellige verjaardag?!

4

Klantendag – Uw klanten een middag/avond in de watten leggen met dit arrangement. U kunt samen met ons uw bedrijf optimaal presenteren.

5

Personeelsfeest – Voor het organiseren van een spetterend bedrijfsfeest of personeelsfeest op locatie bent u bij ons aan het juiste adres.

6

Crewcatering – Ook voor het verzorgen van crew of publiek van tv en media producties bent u bij de cateringfabriek aan het juiste adres.

7

Loungeparty – Uw klanten een middag/avond in de watten leggen met dit arrangement. U kunt samen met ons uw bedrijf optimaal presenteren.

8

Totaalcatering – Voor het organiseren van een spetterend bedrijfsfeest of personeelsfeest op locatie bent u bij ons aan het juiste adres.

9

Locatie – Ook voor het verzorgen van crew/publiek van tv/media producties bent u bij de cateringfabriek aan het juiste adres.

Impressie

Zonder smaak geen sfeer.

Een kleine impressie van ons werk. Laat ons meedenken over de invulling van uw catering challenge en neem contact met ons op.

Contact

Wat mag het zijn?

Inspireer ons met uw behoefte voor de aankleding van uw persoonlijke of zakelijk event. Neem contact op telefonisch of via het contactformulier hier op de site.

Nu bellen