CREW CATERING

Crew catering op maat...

Crew Catering op Z’n Best: Energie voor jouw Team

Bij De Cateringfabriek begrijpen we de cruciale rol die goed gevoede bemanningen spelen in het succes van elk project. Onze crew cateringdiensten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat jouw team de brandstof krijgt die het nodig heeft,
ongeacht waar ze zich bevinden.

Waarom Kiezen voor Onze Crew Catering?
Als het gaat om crew catering, gaan we geen compromissen aan met kwaliteit en service. 

Gevarieerde en Voedzame Maaltijden:
Onze menu’s bieden een breed scala aan gerechten, van voedzame ontbijten tot stevige lunches en heerlijke diners. We begrijpen dat elk team unieke behoeften heeft en passen ons menu dienovereenkomstig aan.

Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen:
Of uw crew zich nu op een filmset bevindt, in de bouw werkt, of in een andere branche actief is, onze crew catering kan worden aangepast aan uw specifieke locatie en planning.

Versheid en Kwaliteit:
Onze toegewijde keukenbrigade bereiden maaltijden met verse, hoogwaardige ingrediënten. We zorgen ervoor dat jouw team geniet van smaakvolle gerechten die hen energiek houden.

Punctuele Levering:
Tijd is kostbaar, en we begrijpen het belang van punctualiteit. Onze crew catering wordt op tijd geleverd, elke keer weer.

Duurzaam werken en produceren:
Staat bij ons hoog in het vaandel dus daar houden wij ook rekening mee tijdens een catering, plastic is 1980!

Betaalbare Opties:
Hoogwaardige crew catering hoeft niet duur te zijn. Wij bieden concurrerende tarieven zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Catering voor jouw Crew Regelen
Laat De Cateringfabriek de crew catering regelen, zodat uw team zich kan concentreren op het leveren van topprestaties. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze diensten uw crew kunnen ondersteunen en stimuleren.

Producties
Diverse productie bedrijven hebben onze crew catering al ontdekt en wij hebben de catering voor diverse tv programma’s al verzorgt bijvoorbeeld van, het Songfestival, dagelijks voor Lang Leve De Liefde, I Can See Your Voice,  Glow Up, Tik m Aan,
Showcolade, Stilte AUB!, Project Rembrandt, Sta op tegen kanker, Laat op Vrijdag, Het Perfecte Plaatje, Maestro, Praat NL met me, Hollands Next Top Model, The Repair shop, The Big Escape, Ondertussen in Nederland en nog heel veel meer.

Locaties:
Diverse studio’s als de Mediahaven, Central Studio’s, verschillende studio’s op het Mediapark, De Hallen, Desmet studio, Studio 33 hebben wij al over mogen nemen om de crew catering te verzorgen en is bekend terrein.

Productie huizen als;:
Talpa Entertainment Producties , Blue Circle, Towel Media, Blazhoffski, RTL Nederland, EO, Tuvalu, IDTV, Endemol, I Care Producties, IDTV, Warner Bros en de Coproducent hebben wij al voor mogen werken en nog steeds.


Voor lopende producties hebben wij onze eigen bedrukte koffiebekertjes met een QR-code, via deze code kan de crew gemakkelijk zelf kijken wat er op het menu staat op een opnamedag voorbij de lunch en het diner, kijk hier naar het menu van de dag!

 

Onze catering is de sleutel tot een energieke en efficiënte bemanning.
Laat ons je helpen om het maximale uit uw team te halen.


Reserveer nu en zorg ervoor dat uw crew altijd klaar is voor de uitdagingen die voor hen liggen.

 

 
Impressie

Zonder smaak geen sfeer.

Contact

Wat mag het zijn?

Offerte aanvragen